Klantbeoordelingen De Heij
Klanten geven ons een 9,3
Op gebied van persoonlijke service
0224 - 591 228
Ma t/m vr 08:30 tot 17.00
info@deheij.nl
Binnen 1 werkdag reactie
Nieuws

Overstap Aegon naar Nh1816

12/7/2024
Overstap Aegon naar Nh1816

Aegon, de verzekeraar waar u nu verzekerd bent, heeft haar portefeuille met schadeverzekeringen verkocht aan ASR. Na eenzorgvuldige afweging hebben wij besloten dat ASR niet de beste keuze is voor onze particuliere klanten. Om die reden hebben wij meerdere verzekeraars met elkaar vergeleken en hieruit is naar voren gekomen dat u zich het beste kunt verzekeren bij Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel.

Waarom kiezen wij voor Nh1816?

Voor particuliere schadeverzekeringen werken wij al jaren prettig samen met Nh1816 Verzekeringen. Wij zijn zeer tevreden over deze verzekeraar. Nh1816 wordt namelijk jaar op jaar uitgeroepen tot beste schadeverzekeraar. De voorwaarden zijn goed, de service is prima en de premie is aantrekkelijk. Nh1816 is ook een coöperatie die betrokken is bij veel lokale initiatieven.

Bovendien kunt u straks van ledenvoordelen profiteren en heeft u met de handige verzekeringsapp altijd en overal toegang tot actuele informatie over uw verzekeringen.

Wat betekent dit voor u?

Wij begrijpen dat verandering vragen kan oproepen. Daarom willen wij benadrukken dat de premie en voorwaarden zo goed als gelijk zullen blijven ten opzichte van de huidige verzekering bij Aegon.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over onverwachte wijzigingen of kosten.

Per 1 september bent u verzekerd bij Nh1816. Rond die tijd ontvangt u de documenten van uw nieuwe polis, en de beëindiging van uw huidige polis bij Aegon met een eventuele premieteruggave.

Belangrijk om te vermelden is dat Nh1816 werkt met maatschappij-incasso. Dit betekent dat de premie vanaf de omzetdatum niet meer door ons, maar door Nh1816 in rekening wordt gebracht. Betaalt u nu met automatische incasso dan neemt Nh1816 die over. Betaalt u nu per factuur dan ontvangt u die straks van Nh1816.

 Uw mening telt

Wij geloven dat deze overstap naar Nh1816 in uw beste belang is. Heeft u vragen of bent u het niet eens met deze wijziging en wilt u bij AEGON/ASR blijven, neem dan snel contact met ons op.

Wij staan klaar om uw zorgen en eventuele alternatieve oplossingen te bespreken.